Як оформити пересилання в ремонт АСЦ Sigma mobile (м.Київ)

Пересилання Новою Поштою

Вам необов’язково приїжджати до Києва, щоб передати в ремонт ваш пристрій. Ви можете оформити пересилання пристрою в найближчому до вас відділенні Нової Пошти. Для цього необхідно виконати наступні умови:

  • Переконайтеся в наявності заповненого гарантійного талона від продавця.
  • Опишіть детально проблему і не забудьте вказати всі свої контактні дані для зворотнього зв’язку (телефони, e-mail).
  • Перепишіть (сфотографуйте) IMEI коди, серійний номер та повну назву моделі пристрою, тому що  ця інформація стане в нагоді вам при подальшому спілкуванні зі співробітниками  СЦ Sigma mobile і перевірці стану ремонту.
  • Упакуйте пристрій у зручну для транспортування упаковку, бажано в оригинальну. Обов’язково вкладіть комплектацію: батарею окремо, якщо вона знімна, USB-кабель, зарядний пристрій, заповнений гарантійний талон з товарним чеком, детальний опис проблеми і свої контактні дані.
  • Оформіть відправлення у найближчому відділенні Нової Пошти на одержувача: ТОВ «СІГМА МОБАЙЛ», м. Київ, склад №165, тел.: +38 (066) 463-40-47. СЦ Sigma mobile бере на себе витрати по доставці  тільки у випадку гарантійного ремонту*.
  • Через декілька днів після відправки пристрою в ремонт переконайтеся, що товар знаходиться в АСЦ Sigma mobile. Для цього введіть IMEI код або серійний номер вашого пристрою в рядок пошуку “Перевірити стан ремонту” . Якщо ваш пристрій не ідентифікується у пошуку, зателефонуйте в СЦ за вказаними в розділі Контакти телефонами, або надійшліть запит на адресу service@sigmamobile.net.

* У разі, якщо ремонт гарантійний, оплата пересилки товару Новою Поштою до СЦ і назад (за умови відправки "Відділення"-"Відділення")- за рахунок сервісного центру. Якщо ремонт негарантійний, тоді відправка до СЦ і назад - за рахунок покупця.